Najviši tehnološki i ekološki standardi

Svi naši objekti projektovani su i izgrađeni u skladu sa najnovijim standardima u oblasti stanogradnje, modernog življenja, ekologije i zaštite životne sredine. Koristimo svaku priliku da našim klijentima obezbijedimo mjesto za bolji kvalitet života. Kvalitet bez kompromisa je ono čemu najviše težimo. Materijali i konstrukcije su savremeni, pouzdani i sigurni. Stalno pratimo tehnološke inovacije u ovoj oblasti i primjenjujemo ono najbolje od njih. Zidovi, fasade, prozori i vrata, keramika, sanitarije, podne obloge, liftovi... pomno su birani kako bi stanarima pružili maksimalan komfor, udobnost i sigurnost.

KONSTRUKCIJA


Osnovna konstrukcija objekata je armirano-betonska, skeletna, sa čvrsto zidanim vanjskim i unutrašnjim zidovima i stubovima unutar osnovnog korpusa. Stubovi su pravougaonog presjeka, sa kontinualnom AB pločom. Debljina AB platana iznosi 20 cm. Objekti su postavljeni na temeljnoj ploči sa ojačanjima na mjestima stubova. Temeljni zidovi po obodu objekta su debljine 20 cm.

ZIDOVI


Vanjski zidovi su od opekarskih proizvoda debljine 20 cm. Sa vanjske strane obloženi su fasadom od kamene vune i stiropora, a sa unutrašnje strane su malterisani, gletovani i bojeni. Dio vanjskih zidova su AB platna debljine 20 cm, takođe obložena fasadom od kamene vune i stiropora. Unutrašnji pregradni zidovi su zidani, izrađeni od blokova debljine 10 cm. Pregradni zidovi između stanova i prema hodniku / stepeništu su od gas-betonskih proizvoda (ytong-siporeks) debljine 20 cm, kako bi bili zadovoljeni protivpožarni uslovi i akustika.

KROV, KROVIŠTE I POKROV


Krovnu konstrukciju čine drveni elementi. Krovni pokrivač je lim. Svi opšivi na krovu su od lima. Odvodnja se vrši horizontalnim olucima od lima i vertikalnim olucima izvan objekta.

PODOVI


Podovi holova, hodnika, stepeništa, poslovnih prostora, kuhinja, sanitarnih prostorija, terasa i lođa su obloženi keramičkim pločicama prve klase. Podovi ostalih stambenih prostorija su od tarketa. Svi podovi sadrže potrebne slojeve termo, hidro i zvučne izolacije.

STOLARIJA


Fasadna PVC stolarija je izrađena od njemačkih GEALAN PVC profila sa 6 komora. Fasadne pozicije su od dvoslojnog termoizolacionog stakla. Profili na pozicijama fasadne stolarije su višekomorni, radi izbjegavanja termičkih mostova. Unutrašnja stolarija (vrata) je od drveta.

INSTALACIJE


Za sve stanove obezbijeđeni su priključci na mrežu centralnog grijanja, elektro mrežu, javni vodovod i kanalizaciju, IT mrežu, mrežu kablovske televizije i RTV antensku instalaciju. U sve stanove je ugrađena optika za kablovsku televiziju i internet (Fiber to the Home). Garaže i stambeni ulaz pokriveni su video nadzorom.

NAŠE PREDNOSTI

Zašto su naši stanovi toliko traženi?

MNOGI NAŠI KLIJENTI
ZNAJU ZAŠTO!

Posebnu pažnju posvećujemo potrebama i željama mladih ljudi i njihovim životnim navikama, ali ne zaboravljamo ni ostale. Svako vaše mišljenje pomaže nam da budemo sve bolji.


icon1
15

GODINA SA VAMA

icon2
11

IZGRAĐENIH OBJEKATA

icon3
280

IZGRAĐENIH STANOVA

icon4
100

% POVJERENJA KUPACA